Patiënten aan het woord

Een nieuwe klacht
dinsdag 1 oktober 2019
De eerste keer dat ik bij Ivo kwam, was op doorverwijzing van een mesoloog. Ik had namelijk moeite om vitaminen en mineralen voldoende uit mijn voeding op te nemen. Bij Ivo bleek al snel dat in mijn darmgebied een en ander vastzat...
Lees meer »
Onze dochter is een heel ander meisje
woensdag 30 mei 2018
Onze dochter Lowie (geboren op 26 december 2017), had door een moeilijke bevalling, een lastige start. Ze lag altijd met gebalde vuistjes, was stijf en huilde buiten proportioneel veel. Daarnaast was ze gevoelig voor prikkels (geluid, maar ook aanrakingen) en leek ze pijn te hebben.    
Lees meer »
Erg prettig om te ervaren
dinsdag 15 mei 2018
Ook de maagklachten die ik een half jaar geleden kreeg zijn grotendeels verdwenen na behandeling van Ivo, dat betekent dat ik geen medicijnen meer hoef te slikken en hoe fijn is dat!
Lees meer »
Baby met buikkrampjes
vrijdag 11 mei 2018
Mijn dochtertje van 4 weken huilde uren achter elkaar, soms tot wel tien uur per dag. Ze was vaak echt ontroostbaar, en krijste het uit van de pijn. Al snel werd duidelijk dat dit veroorzaakt werd door heftige buikkrampjes.
Lees meer »
Ik kan het iedereen aanraden
maandag 5 december 2016
Na 4 jaar darmklachten, hoofdpijn en nekklachten die, ondanks regelmatige behandelingen bij de huisarts, fysio en manueeltherapeut, op lange termijn maar niet wilden verbeteren, ben ik terecht gekomen bij Ivo Osteopathie. 
Lees meer »
Ik kan bijna alles weer eten
dinsdag 15 november 2016
In het begin wist ik niet goed wat ik ervan moest verwachten, osteopathie, wat is dat voor iets. Maar ik had al zoveel behandelingen gehad om van de pijn en last van mijn maag en darmen af te komen, dat deze er ook nog wel bij kon.
Lees meer »
Mijn ervaring met Ivo
dinsdag 15 november 2016
Mijn ervaring met Ivo en de werkwijze dmv de osteopathie was gelijk zeer positief.Ik kwam bij Ivo met rugklachten waar ik al 2 maanden bij de fysiotherapeut behandeld werd zonder succes.
Lees meer »
De behandelingen van Ivo
dinsdag 15 november 2016
De behandelingen van Ivo hielpen mij binnen een paar afspraken van een zeurende pijn in mijn heupen af. Die belemmerden mij behoorlijk in mijn bewegingsvrijheid. Opstaan ging moeilijk, lopen eveneens.
Lees meer »
Speciaal voor mijn stijve spieren klopte ik aan bij osteopaat Ivo van Dijk
dinsdag 15 november 2016
Ik heb al jarenlang last van ME/cvs (chronisch vermoeidheidssymdroom).
Lees meer »
Lage rugklachten
dinsdag 15 november 2016
Dec 2015: lage rugklachten Jan 2016: enkele weken naar fysio. Laatste behandeling Dry needling in spieren gekregen en een brief van huisarts voor een foto en een MRI scan.
Lees meer »

Maak nu een afspraak

Ook benieuwd hoe ik u van uw pijnklachten af kan helpen?
Afspraak op korte termijn mogelijk!