Referentieoverzicht

Ik kan het iedereen aanraden


maandag 5 december 2016

Na 4 jaar darmklachten, hoofdpijn en nekklachten die, ondanks regelmatige behandelingen bij de huisarts, fysio en manueeltherapeut, op lange termijn maar niet wilden verbeteren, ben ik terecht gekomen bij Ivo Osteopathie.

 

Mijn zoektocht naar een osteopaat in Vlaardingen die “goed voelde” begon op internet. Ik vond een filmpje waarin Ivo geïnterviewd werd bij een programma op RTL 4. Persoonlijk vond ik dat heel fijn. Op die manier kreeg ik een helder beeld van zijn persoonlijkheid en zijn wijze van behandeling.
Ik heb een afspraak gemaakt en ben op intake geweest waarbij hij direct onderzocht waar de knelpunten zaten.
Aan de hand van zijn bevindingen, werd mij een realistisch en eerlijk behandelplan voorgesteld. Geen poespas, gewoon zoals het er voorstaat, wat hij denkt voor je te kunnen betekenen en altijd bereid om iets toe te lichten of uit te leggen. Hij neemt oprecht tijd voor jou.

 

Inmiddels ben ik 5 behandelingen verder, verspreid over de periode van een jaar. Mijn hoofd-, buik- en nekklachten waren na 1 behandeling al minder en na 3 behandelingen helemaal weg.

 

Bijzonder vond ik dat ik me realiseerde dat ik sowieso veel minder klachten had dan voorheen. Klachten waarvan ik me niet eens meer bewust was dat ik ze had, totdat ze er niet meer waren. Emotioneel kreeg ik door het verdwijnen van mijn fysieke klachten meer ruimte voor ontwikkeling, ontplooiing en het maken van keuzes waar ik eerder het doorzettingsvermogen en de moed niet voor had.

 

Inmiddels ben ik, na een aanrijding, uit voorzorg en ter onderhoud van wat we tot nu toe hebben bereikt, weer terug bij Ivo-Osteopathie. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het iedereen kan aanraden.

 

Yvette (1980)

Maak nu een afspraak

Ook benieuwd hoe ik u van uw pijnklachten af kan helpen?
Afspraak op korte termijn mogelijk!