Voorwaarden, privacy en klachtenregeling

Op deze pagina treft u onze algemene voorwaarden, privacyverklaring en klachtenregeling. Indien u vragen heeft, neemt u dan gerust contact op.

Privacy

Op 25 mei 2018 is de nieuwe Privacywetgeving in werking getreden. Vanzelfsprekend vindt Ivo Praktijk voor Osteopathie uw privacy belangrijk. Hier vindt u de privacyverklaring van Ivo Praktijk voor Osteopathie.

 

Klachtenregeling Osteopathie

Uiteraard hoor ik het graag als je tevreden bent. Het kan helaas ook voorkomen dat je ontevreden bent. In dit geval is het voor zowel jou als mij dit met elkaar te besrpeken en proberen tot een oplossing te komen.

Op de diensten die ik, als NRO geregistreerde osteopaat, lever zijn Algemene Voorwaarden Osteopathie van toepassing.

Bespreek je eventuele klachten altijd met mij. Alleen wanneer je je klachten kenbaar maakt kan ik hierop inspelen. In verreweg de meeste gevallen leidt een goed gesprek tot een bevredigende oplossing.

Mochten we er gezamenlijk, of met bemiddeling van de klachtenfunctionaris, niet uitkomen, dan kun je je klacht voorleggen aan de onafhankelijke Geschillencommissie Osteopathie.

Hieronder vind je verschillende folders en brochures met betrekking tot de klachtenregeling en de geschillencommissie binnen de osteopathie.

 

Algemene Voorwaarden Osteopathie
Klachtenregeling Osteopathie
Brochure Geschillencommissie Osteopathie