Tarieven en vergoeding

 

Tarieven per 1-1-2020

  

Los osteopathisch consult volwassenen

60 minuten € 85

 

Kennismakingsconsult volwassenen

30 minuten € 25

Twijfel je of osteopathie iets voor jou is? Maak dan een afspraak voor een consult van 30 minuten. Daarin bespreken we jouw klachten en krijg je een osteopathisch onderzoek. Zo weet je meteen of osteopathie iets voor jou kan betekenen. Wil je hierna afspraak maken voor een regulier consult van 60 minuten, dan verrekenen we de kosten van dit korte consult.

 

Pakket voor volwassenen

4 osteopathischebehandelingen € 330 (normaal € 340)

Dit pakket betaal je in één keer. Per behandeldatum ontvang je een factuur die je bij de zorgverzekeraar kunt indienen.

 

Kinderosteopathie tot zeven jaar

Eerste consult € 75
Opvolgend consult € 65

Pakket van drie consulten € 195 (normaal € 205)

Dit pakket betaal je in één keer. Per behandeldatum ontvang je een factuur die je bij de zorgverzekeraar kunt indienen.

 

Afspraak verzetten?

Wil je een afspraak verzetten, geef dat dan minimaal 48 uur van tevoren door. In dat geval wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

  

Betaling

Na afloop van het consult kun je per pin of contant betalen. De rekening ontvang je per mail.

 

NRO-geregistreerd

Ivo – Praktijk voor osteopathie is NRO geregistreerd, herkenbaar aan de merktitel D.O.-MRO. Dit gedeponeerde merk geeft je de garantie dat je met een NRO-geregistreerde osteopaat te maken hebt. Zo’n osteopaat voldoet aan de door de beroepsgroep, overheid en zorgverleners gestelde normen. De meeste verzekeraars vergoeden uitsluitend behandelingen die door een osteopaat D.O.-MRO zijn uitgevoerd.

 

Vergoeding door zorgverzekeraar

De meeste zorgverzekeraars vergoeden (deels) de kosten voor een osteopathisch consult vanuit de aanvullende verzekering. Daardoor blijft het eigen risico onaangetast. De hoogte van de vergoeding verschilt per verzekeraar. Kijk hier voor een overzicht van de vergoedingen voor 2020. Je hebt overigens geen verwijzing nodig van de huisarts. Ik adviseer je om contact met je zorgverzekeraar op te nemen. Zo weet je zeker of en zo ja, hoeveel in jouw situatie vergoed wordt.