Referentieoverzicht

Onze dochter is een heel ander meisje


woensdag 30 mei 2018

Onze dochter Lowie (geboren op 26 december 2017), had door een moeilijke bevalling, een lastige start. Ze lag altijd met gebalde vuistjes, was stijf en huilde buiten proportioneel veel. Daarnaast was ze gevoelig voor prikkels (geluid, maar ook aanrakingen) en leek ze pijn te hebben.  

 
In overleg met het consultatiebureau werd osteopathie aangeraden. Op deze manier ben ik bij Ivo Osteopathie terechtgekomen. Na telefonisch contact konden wij op zeer korte termijn langskomen, wat in ons geval erg fijn was. Door de professionele en vriendelijke uitstraling voelde ik me direct op mijn gemak en had ik meteen vertrouwen in de behandeling. Dit vind ik belangrijk, zeker als je met een baby'tje van 2 maanden onder behandeling gaat. 
 
Ivo nam uitgebreid de tijd voor Lowie en tijdens het consult hield hij rekening met haar behoeften. Wilde ze even niet, dan wachtte hij geduldig tot hij weer verder kon. Het idee dat er echt de tijd voor ons werd genomen, heb ik als zeer prettig ervaren. 
 
Na de eerste behandeling merkte ik direct verschil. Na 2 dagen lag Lowie met ontspannen handjes en ging het aankleden (een handeling die normaal pijnlijk voor haar was) zonder extreem huilen. 
 
Totaal hebben wij 3 behandelingen gehad. Drie behandelingen van zo'n 30 minuten en onze dochter is een heel ander meisje. Een meisje zonder pijn, ontspannen en 'lekker in haar vel'. En daar zijn we Ivo heel dankbaar voor!
 
Kim, moeder van Lowie

Maak nu een afspraak

Ook benieuwd hoe ik u van uw pijnklachten af kan helpen?
Afspraak op korte termijn mogelijk!