Referentieoverzicht

Lage rugklachten


dinsdag 15 november 2016

Dec 2015: lage rugklachten
Jan 2016: enkele weken naar fysio. Laatste behandeling Dry needling in spieren gekregen en een brief van huisarts voor een foto en een MRI scan.
Bij de huisarts eerst een kuur voor spierontsteking met maagzuur remmers gekregen. Daarna nog een antibiotica kuur zonder resultaat.
Na verandering van huisarts wel foto's en mri laten maken. Intussen geen dag en nacht zonder pijn ondanks de pijnstillers. Uit de MRI scan bleek dat er een hernia aanwezig was en de neuroloog raadde zsm een operatie aan. Mijn verzoek was nog even te wachten tot de volgende afspraak.
Intussen op verzoek van mijn schoondochter bij Ivo van Dijk terechtgekomen, als laatste optie voordat ik zou besluiten tot een operatie. Na de eerste behandeling gelijk al verbetering en veel minder pijn. Na de 2e behandeling voelde ik me geweldig maar deed nog wel voorzichtig met tillen e.d. Het gaat nu heel goed en dus ben ik ongelofelijk blij met de behandeling.
Dus na een heel traject te hebben afgelopen heb ik alleen bij Ivo resultaten ondervonden terwijl ik nog nooit van osteopathie had gehoord.
Bedankt Ivo!

Groeten Leny

 

Leny (1943)

Maak nu een afspraak

Ook benieuwd hoe ik u van uw pijnklachten af kan helpen?
Afspraak op korte termijn mogelijk!