Nieuwsoverzicht

Genieten van de Zomer?


vrijdag 21 juni 2019

De zomer

Genieten

Strand, terrasje, wandelen in de natuur. Wellicht op vakantie naar een mooi, warm land. Of misschien in eigen land, leuke plaatsen bezoeken, geocachen of een andere manier van vermaak, ook leuk. Voor de meesten van ons betekent de zomer kortweg genieten!

 

Of niet?

Maar wat nu als je niet kunt genieten? Je altijd maar last krijgt van die rug, of geen lange afstanden kunt lopen vanwege heupklachten? Of steeds maar weer last hebben van schouder of nekklachten? Dan kan het zomaar zijn dat je niet zo makkelijk naar buiten trekt om te gaan wandelen of te fietsen, laat staan genieten.

 

In mijn praktijk vertellen mensen mij regelmatig dat ze niet vrij zijn om te bewegen of te doen wat ze willen. Simpelweg omdat het lichaam tegen werkt. Deze mensen zijn ook vaak op diverse manieren behandeld, maar steeds met kortdurend effect.

 

De oorzaak van de klacht opsporen en behandelen. In veel gevallen geeft dit mensen hun vrijheid terug. Ze kunnen weer wandelen zonder om de zoveel meter te hoeven herstellen. Minder last van heupen en rug. Ze kunnen weer genieten, want daar staat de zomer voor!

Ik wens u een fijne zomer!

 

Benieuwd wat osteopathie voor jou kan betekenen? Maak direct een afspraak.

 

Maak nu een afspraak

Ook benieuwd hoe ik u van uw pijnklachten af kan helpen?
Afspraak op korte termijn mogelijk!