Tarief en vergoeding

Tarief

  

Los Consult Osteopathie:

Osteopathisch Consult 60 minuten €85,00

Pakket van 4 behandelingen €330,00 (normaal €340,00)*

 

*Betaling van het pakket in één keer. U ontvangt per behandeldatum een factuur die u kunt indienen bij de zorgverzekeraar.

 


Kinderosteopathie tot 7 jaar

1e consult €75,00
Opvolgend consult €65,00

 Pakket 3x consult €195,00 (normaal €205,00)*

 

*Betaling van het pakket in één keer. U ontvangt per behandeldatum een factuur die u kunt indienen bij de zorgverzekeraar.

 

30 minuten consult - €25,00

Twijfel je of osteopathie iets voor jou is? Maak een afspraak voor een 30 minuten consult. Tijdens dit consult worden de klachten besproken en vindt een osteopathisch onderzoek plaats. Zo weet je meteen of osteopathie iets voor jou kan betekenen.

Besluit je na het 30 minuten consult een afspraak te maken voor een normaal consult? Dan worden de kosten van het 30 minuten consult verrekend.

 

 

*Indien u verhinderd bent of een gemaakte afspraak wilt verzetten, verzoek ik u dit minimaal 48 uur van te voren door te geven, de gereserveerde tijd wordt dan niet in rekening gebracht.

 

 

Betaling en Vergoeding

Na het consult kun je per pin of contant betalen. De rekening ontvang je per mail.

 

De kosten voor een osteopathisch consult worden door de meeste zorgverzekeraars (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding verschilt per verzekeraar. Voor een overzicht van de vergoedingen voor 2018 kunt u deze link raadplegen.  

 

Ik raad u aan om contact met uw zorgverzekeraar op te nemen. Zo weet u zeker hoeveel in uw situatie vergoed wordt.